Shire wellness villa

Voor al u wellness behandelingen

In onze wellness hebben wij een computergestuurde massagestoel staan.

U kunt hiervan als onze gast gebruik van maken! U kunt er in met uw kleding alleen wel uw schoenen uit maar uiteraard kunt u ook in uw badjas.

  

 

Hoe werkt de massagestoel?

De volledig computergestuurde programma' starten met het scannen van de rug zodat de lengte van de wervelkolom wordt bepaald. Dit is belangrijk zodat de stoel de massageprogramma's op uw persoonlijke situatie kan afstemmen. Voordat het massageprogramma start, kunt u het massagebereik langer of korter maken. De stoel begint dan met een automatisch programma. U heeft de keuze uit een viertal programma's, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kunt u de programma's concentreren over uw gehele rug, alleen de bovenrug, of alleen de onderrug. De rugmassage wordt uitgevoerd door een viertal massageknoppen die zich automatisch over de gehele rug verplaatsen.

De voeten, benen en het zitvlak worden gemasseerd door een 15-tal airbags. De airbags wisselen elkaar af. Door gebruik te maken van deze airbag techniek, zal de massagedruk bij iedereen hetzelfde zijn, dus zowel voor dunne als voor dikkere benen. Dikkere benen worden doordoor niet overbelast, terwijl bij dunnere benen voldoende druk wordt gerealiseerd. Indien het benengedeelte horizontaal gezet wordt, verandert de voetmassage in een beenmassage en worden boven- en onderbenen gemasseerd. Naast de uitgebreide automatische programma's, zijn alle massageonderdelen ook handmatig in te stellen. Daardoor kunt u iedere (!) gewenste locatie op uw rug intensief behandelen. In de handmatige modus, kunt u kiezen uit de volgende massages:

·  Kneading een rustige massage

·  Flapping een intensieve massage

·  Knocking intensieve massage

·  Shiatsu de bekende massage, ligt qua intensiteit tussen Kneading en Knocking